De Nederlandse Racquetball Asociatie heeft in samenwerking met Westvliet fitness- & racketcenter en SportconneXions een laddercompetitieopgezet voor racquetball. Op maandag 18 september start de 2e sessie van de laddercomptitie. De deelnemers uit de 1e sessie staan automatisch ingeschreven voor de 2e sessie. Nieuwe deelnemers kunnen zich nog gewoon aanmelden. Als je niet meer mee wilt doen dan dien je jezelf uit te schijven.

Het doel van de laddercompetitie is het eenvoudig mogelijk maken van het vinden van nieuwe racquetballspelers voor een gezellige en sportieve partij racquetball.

Hoe werkt het?

Eerst moet je jezelf aanmelden. Bij het aanmelden geef je aan op welke tijden je beschikbaar bent, hoeveel wedstrijden je per 2 weken wilt spelen (1 per 2 weken of 2 per 2 weken).

 Elke 2 weken krijg je, via een email, vanuit het systeem 1 ( of 2 ) tegenstander(s) toegewezen.

 Je maakt binnen 2 weken een afspraak voor de wedstrijd(en) met jouw tegenstander(s). Je spreekt onderling af wanneer je speelt.

 De uitslagen kan je via de website of via de app invoeren. Bij winst op een hoger geplaatste speler wissel je van plek.

Als je op vakantie gaat, geblesserd bent of om een andere reden niet kan dan kan je dit aangeven in de app. Het volledige reglement staat op de website van SportconneXions of kies voor een PDF versie op onze site.

 

De laddercompetitie maakt gebruik van de internet website van SportconneXions of van een app op uw smartphone. De app is te downloaden voor Android en iPhone/iPad.

Je meldt je aan voor de ladder via een van onderstaande wijzen:

  • website van SportconneXions :
  • Download the app (Apple)en meld je aan via de app.
  • Download the app (Android) en meld je aan via de app.

Deze ladder start op maandag 18 september 2017. Aanmelden kan al vanaf vandaag.

 

Demofilm SportconneXions voor squash, geldt natuurlijk ook voor racquetball